Ralph and Daphne going South East

Welkom op ons Reislog!

Hallo allemaalen welkom op onze reisblog!

Hier zullen we jullie opde hoogtehouden van al onzeavonturen en ervaringen. Onder het kopje verhalen alle ervaringen die we mee hebben gemaakt, en bij Foto's natuurlijk de meest jaloersmakende foto's!, Viade kaart weten jullie altijd precies waarweons bevinden en waarwe zijn geweest! Meer informatie over ons en de reis is te vinden in het profiel.

Als je nou automatisch een mailtje wiltontvangenals we een mooi reisverslag of fotoreportage geplaatst hebben, meld je dan aan vooronze mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Natuurlijk hopen we op net zoveel plezier voor jullie tijdens het lezen als wij tijdens het schrijven.Laat af en toe eens een berichtje achter!

Onze emailadressen voor leuke tips zijn:

Ralph: [email protected]
Daphne: [email protected]

Thanks voor het meereizen!!!

Liefs,

Ralph & Daphne!

verkoopadministratie

Ralph en Daphne,

Wij hebben als eerste de primeur om jullie blog te bekijken. Wij wensen jullie alvast heel veel reisplezier samen en geniet ervan.

Groetjes, Monique, Miranda, Suzannah, Michael en Esther

ps ralph ik zal je missen als (kerstborrel)maatje (esther)

Mama en Milou

Dag lieve schatten!
We hebben ons aangemeld hoor. Vanaf nu houden we al jullie belevenissen bij. We zijn ontzettend benieuwd naar alles. Gelukkig hebben we nog 15 dagen om van jullie te genieten.. Het afscheid komt wel al heel snel dichtbij snik snik.
Kus m en m

Reyn

Hallo lieve kinderen, het uur u nadert nu snel! Ik, wij zullen jullie ontzettend missen, maar weten ook dat dit voor jullie een prachtig avontuur is om mee te maken.
Geniet ervan en breng in praktijk wat jullie geleerd hebben! Twee mensen die klaar zijn voor de wereld!
Liefs, papa xxx®

Trees

Hoi Ralph en Daphne,
Gisteren een leuk feest gehad i.v.m. jarig zijn en op reis gaan. Heel gezellig. Morgen... ja, dan gaat het echt gebeuren. De start van jullie reis. Wat spannend. Maar ook heerlijk omdat jullie er al lang naar uitkijken , dan is starten toch het doel. Goede Reis! Beleef het en geniet. Wij volgen jullie met plezier. Liefs Trees

Noortje, Tim en Luc

Hé Ralph en Daphne,
Via deze weg wil ik jullie nog een keer een héle mooie reis toewensen!! Pas goed op elkaar en geniet van alle indrukken!! Heel leuk dat jullie ons hier op de hoogte willen houden!!
Dikke kus van ons!

Frans

Hoi Ralph en Daphne,

Via deze weg wil ik jullie veel succes en vooral heel veel plezier wensen tijdens jullie reis...
Geniet er lekker van en maak ons allemaal niet te jaloers...(hahaha)
Groeten van Frans, Marjan, Esmée en Jim

Moniek

Leuk Leuk! :D Ziet er heerlijk uit.. hier is het echt compleet herfst geworden op het moment. Met andere woorden hier missen jullie helemaal niks ;) Geniet ervan! Xx

Hélène

jullie genieten zo te zien gigantisch !!
We zijn wel een beetje jaloers !!

Ik zie net dat we niet de enige zijn !! haha ..