Damper!
Wat geweldig zeg! Het is dat ik via facebook las over je sollicitatie Ralph, maar anders had ik toch erg getwijfeld aan jullie terugkomst. Zoals ik het lees, bevinden jullie je op een paradijs op aarde. Wat een geweldige kerst moeten jullie gehad hebben! Ik moest erg lachen om die fles champagne mee op straat! Veel plezier!!!!
Hoi Ralph en Daphne,
Zijn jullie aangekomen in mijn favoriete land! Ik wens jullie daar ontzettend veel plezier en jullie zullen vooral op het zuider-eiland je ogen uitkijken van alle schitterende natuur daar.
Niet vergeten op zoek te gaan naar Mirrorlake en er voor zorgen dat je daar voor zes uur 's ochtends zit met een fototoestel in jullie hand!
Groetjes Miranda
Wat een belevenissen maken jullie mee zeg! Ontzettend leuk om jullie verhalen te lezen en fantastische foto's te zien! Ben echt wel beetje jaloers :-)
Heel veel plezier in Nieuw- Zeeland!
Groetjes Tineke
Wat een kerstfeest! Heel bijzonder. Lieve groetjes en kus, Trees
Hoi lieve schatten. Wat een prachtige, mooie kerstdagen hebben jullie meegemaakt. En met het verhaal leek het net of we erbij waren. Heel leuk om te lezen! Gelukkig is het nu 2012, dus dit jaar komen jullie ook weer gezellig naar huis :-). Geniet van het mooie Nieuw Zeeland, want daar hoor je ook altijd prachtige verhalen van. Liefs en kus XXX Jacqueline
Allereerst alle goeds voor 2012. Aan jullie verhalen te merken,zit dat voorlopig wel helemaal goed voor jullie. Heerlijk ,om lekker bij weg te dromen. We genieten een beetje met jullie mee.
Hey!!
Gelukkig nieuw jaar, leuk om te lezen dat jullie nu in nieuw Zeeland zijn! Ik ben echt verliefd geworden op dat land dus jullie gaan zeker een onwijs mooie tijd tegemoet! Geniet ervan!!
X suzan
Hallo schatjes,
Vorig jaar op reis gegaan en dit jaar weer thuiskomen.
Wat vliegen de dagen om.
Heb weer genoten van de foto's en beeldend geschreven teksten.
Nu nog Nieuw-Zeeland aan doen, fantastisch!!!
Bij ons thuis is inmiddels de badkamer weggesloopt en moeten we drie weken schooien om ergens te kunnen douchen!
We zien wel wie dit leest,hahahaha
Tot bels of skyps,
Oja, het eerste sneeuwklokje is waargenomen!
Liefs, Reyn
Hey moppies,
Nieuw-Zeeland!! Ja wil ik ook al heen. Verdorie moet hier echt veel vakantiedagen gaan regelen. En dat al op mijn eerste werkdag! Want dat is vandaag! Mijn eerste dag dat ik echt voor geld werk :). Lovely...
Moet nog weinig doen, want heb nog geen artsendiploma dus mag nog niets :p. Dus alle tijd om jullie verhaal te lezen en de mooie foto's te bekijken.
Hier is het nooit winter geweest. Ik heb gisteren met o&n tot half 2 zonder jas buiten gestaan, puur omdat het kon.
Hoorde trouwens net op de radio dat N-Z heel veel aardbevingen had gehad tijdens o&n, geen last van gehad?
Veel plezier nog kanjers! Jullie zijn nu wel echt lang weg he?
Kus x x x x
:-) Lieve R & D ......Happy 2012 :-)
Dat kan niet beter beginnen dan waar jullie nu zijn!
Geniet ervan! Liefs van ons! xxx
Ik kom net bij oma vandaan en ze vroeg om jullie de groeten te doen. Dus hierbij de groeten van oma! Liefs en kus XXX
Ik geef me op voor een Damper avond!!!
Wat een mooie belevenissen weer en super dat jullie zo kerst hebben gevierd:)
Heel veel plezier met Cees en Rijanne! Doe ze de groetjes...
Dikke zoenen en knuffels!
Dag lieverds,
Wat een ontzettend leuk verhaal weer om te lezen. We hebben genoten! We horen van velen dat het een genot is om te lezen.. Hier is het inmiddels herfst, het weer is helemaal van slag! Temp is hoog, regen en harde wind. Veel plezier met Cees en rianne. Tot bels/skyps.
Dikke kus
Wat gaaf om kerst zo te vieren als jullie hebben gedaan! En ja, we zouden er allemaal bij willen zijn... Strontjaloers zijn we.., maar ja wie weet komt er ooit nog een vervolg reis met zn allen ;-) Ben benieuwd naar je Sollicitatie Ralph! Nu genieten in Nieuw Zeeland!
Ziet er allemaal heel goed uit;) geniet er van en nog een gelukkig nieuwjaaar! Xx
Hoi Hoi
Een geweldig 2012 maar dat zal wel want hij begint al super voor jullie. Ben wel wat laat maar hebben er een chihuahua pupje bij dus erg druk, maar wel weer super leuk.
dikke kus Jaap en Astrid