Buoyancy!
Goedemorgen lieve Ralph en Daphne!
Gezellig hoor om zo s'morgens vroeg weer een nieuw en leuk geschreven verhaal van jullie te lezen. Goede keus om die slecht weer landen over te slaan China lijkt me ook een super ervaring! Voorzichtig blijven en lieve groetjes van ons! xxx Ni Hau!
He Lieverds,
Even voor het werk een heerlijk verhaaltje lezen.
Zagen net op het journaal hoe Bangkok onder water loopt. Dus goede keuze om de andere kant op te gaan.
Wel sterk hoor Daphne....... geen aankopen de afgelopen 8 weken. Scheelt natuurlijk ook ruimte in de rugzak....hahahahaha
Geniet lekker, en pas goed op elkaar
Liefs en Kusjes
Wow! Wat een verhaal weer uit dat verre Azië!. Het is nog maar weer eens gezegd, maar we leven écht mee. En wat dat duiken betreft: 18 m1 is voldoende! Gneiet ze verder
Ik word wakker op mijn vrije vrijdagmorgen en ja, hoor een bericht van jullie! Kopje koffie en een broodje en genieten van jullie belevenissen. Wat weer een mooi verhaal. Bij ons wordt het ondertussen herfst. De ene dag heerlijk weer de andere regen en wat frisser. We leven toe naar St. Maarten en Sinterklaas. Ik ben benieuwd naar jullie volgende stek. Hele goede reis en Daphne geniet nog maar van de subwaykoekjes. Lieffs Trees
Hey lieverds!
Wat een ervaringen! Ongelooflijk... Zo'n hele wereld die ik helemaal niet ken. Maar we leren hem langzaam te kennen met jullie. Echt hysterisch verhaal weer! Briljante onderschrift van de foto's ook!
Pim en ik zijn gisteren naar Miss Saigon geweest... Hij was weer echt geweldig! En het decor was helemaal opgepimpt. Dus weer bijna klaar om te beginnen aan onze laatste 2 maanden coschap... We hebben de uitreiking ws 7 feb, timing hè? Maar eerst nog even een vrij weekend!
Ben benieuwd naar China dus we wachten jullie volgende stuk weer af en we whatsappen natuurlijk!
Veel liefs x x x
Jeetje, Ralph en Daphne.. Wat is het toch genieten om alleen al jullie verhalen te lezen!! Ik kan me voorstellen dat jullie de indrukken amper kunnen bijhouden. Maar ik ken jullie goed genoeg om zeker te weten dat jullie alles haarfijn in schrift en beeld vastleggen!! Dikke kus en geniet maar weer lekker!
Tot het volgende blog!
Hallo lieverds,
wat geniet ik toch!!!!
Zoo leuk schrijven!!!
Wat een mooie fotoos!!!
Julie heten wel Bakker en Beemsterboer hoor,
geen Plieng of Ke-ching!!!!
Zoals jullie je als lage landers staande houden, prachtig.
Hier alles oke, dit weekend gaat de klok weer terug en de donkere dagen komen er weer aan.
Nog even en die oude grijze man met zijn acrobaten komen weer de daken onveilig maken!
Maar..........er is dan ook weer speculaas, mmmmhh
Dit jaar geen lootje trekken met een heerlijk avondje met jullie aan tafel en Daphne in het midden!
hahahaha
Daphne, er komen wat motten uit de inloopkast!
Wat moeten we doen?
Mottenballen of het leger des Heils inroepen?
Overigens is de kans iets groter geworden dat er nog steeds de Euro als wetttig betaalmiddel bestaat als jullie volgend jaar thuis komen, dus Ralph, stop maar met schelpen sparen!
Nou, geniet maar lekker verder,
Dikke zoenen en veel liefs,
Reyn xxx
Hallo lieve schatten, ik sluit me eigenlijk volledig aan bij alle bovenstaande reacties. Heb ook een vrije dag en bij een kop koffie heerlijk jullie nieuwe blog lezen....... Prachtige foto's er weer bij!
18 meter diepte vind ik ook genoeg hoor, hele mooie vissen en ander leven vast te zien. In Australié weer een duiker aangevallen door een haai, kijken jullie goed uit, wil jullie niet bang maken!!
Weet dat jullie vandaag naar de volgende bestemming vliegen, veel reisplezier, geniet van al het moois en tot gauw.
Liefs en dikke kus, XX
Wat vervelend voor jullie, dat Gili Trawangan, met die afschuwelijk witte stranden en heldere water, en dan lees ik nog niets over al die palmbomen die in de weg staan........en dat je er dan een week moet blijven ook. Ik heb met jullie te doen..............Misschien kunnen we ruilen!
Blijf vooral genieten, gr. Peter
Haay toppers!
Wat een mooi stukkie weer zeg. En CHINA??? Wat vet! Hahah... Daf was super dat je spekkoek hebt gevonden en die subwaykoekies wil ik ook wel proberen;)
Ik kom net van de VU terug, vannacht geen oproep gelukkig, vanmorgen visite gelopen. Hihi wat een co ben ik he:P Krijg ik wel alvast een beetje een idee van wat jou (Daf natuurlijk) te wachten staat!
Maar was een super foto's weer zeg... Vind t zo leuk om jullie te zien daar! Mis jullie echt:) Maar het is natuurlijk alweer 2 maanden he.. dan mag t al wel;) Hoop dat we snel weer kunnen skypen! In de tussentijd whatsappen we gewoon...
Dikke kus en knuffel!
PS. Daf, respect voor die 8 weken niets kopen;)
Hoi lieve schatten, weer een heerlijk verhaal om te lezen wat jullie allemaal meemaken. Een , hele andere wereld en jullie zijn volgens mij al helemaal aangepast. Mooie foto's weer zeg, schitterend. En duiken is ook nog iets op ons lijstje, al vind ik 18 meter wel erg diep hoor. Blijf lekker genieten! Bij ons is het wel erg rustig hoor. Gelukkig kwamen Cécile en Pim nog 2 nachtjes slapen :-). Tot gauw op skype of whats'appen. Liefs en kus
Hoi Moppies
Wat een prachtig verhaal lezen we weer, en zo heerlijk geschreven, een lust om te lezen.
En dat jullie nu kunnen duiken, super.
En zo'n bootje dan met zoveel artikelen en dan de passagiers, geweldig hoe dat gaat,toch moet je hier doen hihihiih.
Nou geniet lekker verder enn maak weer mooie foto's.
Kus Jaap en Astrid
Jeetje zeg, wat prachtig allemaal weer! Jammer dat Bali niet bracht wat jullie ervan hoopten. Dat duiken is natuurlijk helemaal geweldig als je dat daar kunt doen ipv een ranzig binnenzwembadje in NL... En vooral de foto's vd gebouwen vinden wij hier natuurlijk erg leuk om te zien, al zijn foto's waar jullie op staan toch nog wl t leukst :). Erg benieuwd weer naar jullie volgende stukje!!!
Veel liefs van ons
Wat weer een prachtig reisverslag. Lekker wegdromen bij zoveel mooie beelden.
Geniet maar lekker van al dat moois,wij genieten dan wel een beetje met jullie mee.
Lieve groetjes en veel geluk met z,n tweetjes
Ineke en Wim
Wauw wat zitter er weer prachtige foto's tussen! Maar die van Daphne van de Bromovulkaan vind ik nog wel de mooiste hoor..
Have fun in China, mijn ouders komen er net vandaan.. Die vonden het heel indrukwekkend, gastvrij en een heel arm land. Succes met de taal, buiten in de dorpjes kan het wel eens lastig zijn Engelstaligen te vinden.
Geniet ervan! X Jenny