Ralph and Daphne going South East

Talkpoeder!

Na 5 maanden van voorbereiding was het gister dan eindelijk zover. Alle voorbereidingen waren zo goed voor onze gemoedsrust, dat we minder gespannen waren voor deze trip dan een dagje Hellendoorn! Om 5:55am geland op Suvarnabhumi Airport. Ja en daar begon het echt! Normaal verwacht je een taxidriver met een bordje ms Beemsterboer / mr Bakker, dit keer dus niet. Na een "echte" bak koffie, de oploskoffie in het vliegtuig mag geen koffie heten, liepen we richting de Skytrain. Toch een moeilijk moment om dan echt de trolley achter te laten, en voor het eerst die bagpack om je schouders te hangen... En jahoor, een natte tas! Het geluksflesje die we van Cecile hadden meegekregen heeft ons helaas alleen de vlucht geholpen ;) sorry Cecile! Hollands als we (op dit moment nog) zijn, slaan we alle taxi's en Tuk-Tuks af bij het station.. "mistel, hotel is fal fal away!" welnee, paar straatjes zeggen we nog tegen elkaar! Klein uur later begrijpen we allebei waarom die thais zich 's morgens allemaal inpoederen met talkpoeder! T-shirts kleddernat, broek plakt aan je benen, zon vol op onze witte kaaskoppies, en maar volhouden... Goddank konden we veel eerder dan ons bekend was de kamer al in voor een douche en schone, vooral koelere kleding! Toch maar even een powernap gedaan zodat we de rest van de dag als 2 net gestarte backpackers Bangkok konden verkennen. Heerlijke stad, geen Thai weet wat een zebrapad is, terwijl ze er toch echt liggen. En nu pas snappen we dat ze in de Lonely Planet geen woord gelogen hebben over het feit dat hier elk uur 3 doden in het verkeer vallen. Voor eten hoef je hier maar 2 stappen te zetten en of je staat voor een restaurant, of je loopt tegen een kar aan waar al de hele dag vlees en vis op ligt te zonnen. Je begrijpt toch maar gekozen voor een restaurant. Heerlijke Japanse BBQ met de gloeiende kolen in onze eigen tafel! Erg leuk en super lekker... We zullen een paar foto's online zetten! Veel liefs, R&D

Trees

Ja hoor, ik ben de eerste!!! Dat is zo leuk. Net als bij Joep zijn berichten.
Nu even lezen hoe jullie vlucht is geweest.
Ben zo weer terug.
Kus Trees

Trees

Bedankt voor jullie snelle actie om al wat op de site te zetten. Apart jullie aan de andere kant van de "bol" . Mooie foto's. Die van Daphne in het park is zo sfeervol.Tot het volgende bericht. Kus van ons en veel plezier. Aad en Trees

Lies

Haha familie De Jong is alert vandaag;)
Maar wat leuk om het eerste stukje te lezen! Mooi dat jullie goed zijn aangekomen, jammer van het flesje;)
En die foto van Daf ziet er inderdaad heerlijk tropisch en relaxed uit zeg! Super leuk om te zien dat jullie er nu echt zijn!! En die tafel ziet er ook super leuk uit:D ooh... zo jaloers!
Wij hebben vandaag hele dag buitjes gehad, en gister trouwens echt herfststorm als een malle!

Oftewel, wat zijn jullie een mazzelpikkies;) Jullie verdienen het ook! Ga maar weer lekker genieten daar met zn tweetjes. We wachten weer met smart op de volgende foto's en verhalen...

Dikke kus Mark en Lisa

René en Jacqueline

Tja, helaas niet de eerste......maar er moeten ook nog mensen werken!!
Fijn dat jullie veilig in het verre oosten zijn aangekomen. Mooie foto's al. Kunnen we heerlijk in dit natte en stormachtige Hollandje meegenieten.
Net boodschappen gedaan bij Appie Heijn en verteld dat jullie al in Bangkok zitten.
Gebroken geluksflesje...... scherven brengen geluk !!
Het is wel al erg rustig in huis hoor, gelukkig komen Pim en Cécile morgen, maarja, die zetten vrijdag op het vliegtuig richting The USA.
Lieverds, veel plezier en we blijven jullie volgen hoor.
dikke kus en dikke doei van ons.
XXXXX

Jaap en Astrid

gelukkig zijn jullie goed aangekomen, het is anders een eind weg hoor. We worden jaloers als we de foto s zien. Hier hebben we alweer de nodige buien gehad. Leuk om jullie zo te volgen . nou geniet van alles wat je ziet. xxxxxx Jaap en Astrid

Reyn en Margreet

Hallo lieverds, jullie lieten ons achter in een forse najaarsstorm. Wind en heeeel veel regen.
Wat een verschil met Bangkok! Goeie vlucht gehad in dat ouwe vliegtuig zonder stoelschermpjes, of was een geintje?
De eerste foto's zijn al gemaakt met jullie nieuwe camera.
Mooi hoor, laat maar komen!
Jullie huisje is inmiddels ingenomen door Lennart en Jenny.

Nou lieverds, geniet en tot hoors/lees/spreeks
Dikke zoenen, ons

MenS

HEEEEEEEEJ die R&D

Dat was een gezellig verhaal en wij hopen er nog vele te lezen. Voorzichtig en tot later ! Lieve groetjes MenS

Eric a.k.a Botman ex Collega

He R&D,

Leuk 1e reis verslag en prima 1e foto´s.

Geniet er maximaal van,hier missen jullie helemaal niks,wat een ongelooflijk graf weer. Ik hou jullie site in de gaten. Mzzl en heel veel Plezier!!!!!

Greetz Eric

Jenny en Lennart

Hallo bagpackers, het avontuur is begonnen! maar dat geldt natuurlijk ook voor ons:) de eerste boodschapjes zijn gedaan en de eerste wastrommel is al langs gekomen. Maar dit terzijde. Ik dacht dat het wel meeviel met die luchtvochtigheid mooi niet kom je toch van een 'natte' kermis thuis. we zijn heel benieuwd naar alle mooi verhalen en foto's dus laat ons niet te lang in spanning..! Heel veel plezier. Kus van ons

Fam Tol gezinsdag

wij gaan nu een stukje varen richting Lutjebroek.
ietsje anders dan bij jullie, Thailand !
veel plezier groeten van allemaal.Later .....

Noortje

Leuk verslag!! We genieten lekker met jullie mee, behalve dat wij het hier iets minder warm hebben..
Dikke kus en pas goed op elkaar!

Martijn, Miek, Fleur & Thom

(hee, hier passen onze namen er wel in, bij Pim en Cecile niet!)

Hallo wereldreizigers! Hartstikke leuk om jullie avonturen via deze site te gaan volgen, we zijn heel benieuwd naar alle verhalen en foto's! Fijn dat jullie goed zijn aangekomen en lekker aan het acclimatiseren zijn. Goede reis verder, heel veel plezier en lekker genieten!

Veel liefs van ons allevier

Marc en Gerda

Ziet er allemaal leuk uit, op het geluksflesje na dan,
veel plezier verder, we blijven jullie volgen, we krijgen het wel druk want we volgen ook een stelletje in Amerika.
Liefs,
Marc en Gerda

Annemieke

Hoi Ralph en Daphne,

Ziet er allemaal goed uit! Kwam van de week je naam nog tegen in een informatica boek van het martinus!!! Niels heeft het boek nl, wat jij in 2006 in bruikleen had, best grappig ! Alle oude boeken zijn weer op gezocht denk ik, de anderen zitten onder het asbest...... veel plezier en geniet volop, groetjes en veel liefs Annemieke en de rest van de fam.Beemster.